AMVO Bedrijfslogo Logo
Zandschuit 37
5658 BM Eindhoven
Telefoon nr: 040-2341226
Mobiel nr: 06-29012463
KVK nr: 54159040
BTW nr: NL142028769B01
IBAN nr: NL55 RABO 0170 6765 79
info@amvo-elektrotechniek.nl
AMVO Bedrijfslogo Logo

A

M

V

O
E l e k t r o t e c h n i e k

Opeens is het donker en is alles stil.. Wat dan?

Helaas kan het ook u gebeuren dat u een storing krijgt in uw elektrische installatie.

Een enkele keer ligt het aan uw energieleveringsbedrijf maar meestal is het een intern defect. Denk hierbij aan een defecte hoofdschakelaar, aardlekschakelaar, installatieautomaat of groepenschakelaar. Natuurlijk is het in oudere situaties ook heel goed mogelijk dat de bekende 'stop' (smeltveiligheid) gesprongen is. In een groter pand, vaak zonder (revisie-) tekeningen kan dat zelfs tot een groot probleem leiden, zie de bewuste smeltveiligheid maar eens te vinden!

Helaas kan het probleem zich ook groter voordoen, denk daarbij aan een kabelbreuk ergens in de installatie of het verbranden van bekabeling of geleiders in de verdeelinrichting (meterkast).

Periodiek onderhoud is heel belangrijk maar zelfs naast dat kan het toch gebeuren dat een elektrisch onderdeel de geest geeft.

In ieder geval bent u bij AMVO aan het juiste adres. We zullen in de meeste gevallen de storing snel traceren en verhelpen. Mocht het zo zijn dat het niet definitief verholpen kan worden zorgen we in ieder geval voor een noodoplossing zodat u toch snel weer verder kunt.

Voor storingen kunt u ons bereiken binnen onze normale werktijden, van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Mocht het zo zijn dat de storing niet direct urgent is kunt u ons bellen voor een afspraak of gebruik maken van het formulier dat u vindt in de CONTACT pagina.

Diazed

Smeltveiligheid

KII uitvoering.

Wordt ook wel 'zekering' genoemd.

×
stroomstoring stroomuitval hulpdienst