AMVO Bedrijfslogo Logo
Zandschuit 37
5658 BM Eindhoven
Telefoon nr: 040-2341226
Mobiel nr: 06-29012463
KVK nr: 54159040
BTW nr: NL142028769B01
IBAN nr: NL55 RABO 0170 6765 79
info@amvo-elektrotechniek.nl
AMVO Bedrijfslogo Logo

A

M

V

O
E l e k t r o t e c h n i e k

Wacht niet tot het te laat is..!

Onderhoud is zeker ook van groot belang bij uw elektrische installatie. U laat het toch ook bijvoorbeeld doen aan uw auto, de cv-installatie en het schilderwerk?

Elektriciteit zie, hoor en ruik je zelfs niet direct. Toch is het 24 uur per dag beschikbaar en wordt het ook elke dag gebruikt. We vinden dat de normaalste zaak van de wereld. De installatie, zoals leidingen en bedrading, zijn vaak weggewerkt in muren en plafonds. De meterkast bevindt zich achter een gesloten deur die normaal gesproken dan ook altijd gesloten blijft. Kortom, als er ergens iets dreigt mis te gaan is dat meestal niet goed waar te nemen. Vaak is het zelfs niet eens visueel waarneembaar en moet er een speciaal meetapparaat aan te pas komen om de toestand van de installatie te kunnen controleren.

Natuurlijk is onderhoud in eerste instantie belangrijk voor onze eigen veiligheid en dat van anderen. Op gebied van aanrakingsgevaar, het krijgen van een elektrische schok, maar bijvoorbeeld ook voor brandgevaar. Een onderdeel of verbinding dat slecht contact maakt kan uiteindelijk leiden tot het verbranden hiervan. Mochten zich hier brandbare materialen in de buurt bevinden kan ook dit gaan branden. Een potentieel gevaar dus!

Voor uw eigen portemonnee is onderhoud natuurlijk ook van belang. Dat weten we allemaal. Stelt u zich eens voor dat een of meerdere apparaten defect raken door een slecht contact in de meterkast. Dat is een grote onkostenpost waar u niet op zit te wachten natuurlijk. Laat daarom uw installatie eens nakijken als u het idee heeft dat dit al even niet is gebeurd, misschien zelfs wel nooit meer na de oplevering ervan. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of een e-mail sturen middels het formulier in de CONTACT pagina. Wij staan u hierover graag te woord.

Eaton Holec ABB HAF Hager