AMVO Bedrijfslogo Logo
Zandschuit 37
5658 BM Eindhoven
Telefoon nr: 040-2341226
Mobiel nr: 06-29012463
KVK nr: 54159040
BTW nr: NL142028769B01
IBAN nr: NL55 RABO 0170 6765 79
info@amvo-elektrotechniek.nl
AMVO Bedrijfslogo Logo

A

M

V

O
E l e k t r o t e c h n i e k

Elektrotechnische installaties die duurzaam zijn!

Of het nu gaat om een nieuw aan te leggen installatie of het uitbreiden van een bestaande installatie, het aanleggen van slechts alleen een extra stopcontact of het monteren van een hele serie daarvan, het komt in orde. Ook het plaatsen van een energiezuinige buitenlamp of het installeren van een complete reeks aan TL- en LED-verlichtingslijnen, het monteren van een nieuwe groepenkast of een complete verdeelinrichting, het is allemaal mogelijk bij AMVO.

Tevens het monteren van onder anderen kabelgoten, wandgoten, vloergoten, monteren van overige verlichting zoals spots en tl-armaturen, het aansluiten van (zware) machines en apparaten, het installeren van (beveiligings) buitenverlichting of tuinverlichting, het behoort allemaal tot onze werkzaamheden.

Naast installaties in de sterkstroom (230/400V) weten we ook raad met zwakstroominstallaties. U moet hierbij denken aan een intercom- en/of videofooninstallatie zoals u die tegenkomt in een appartementencomplex of woonhuis, deurbelinstallaties, netwerkinstallaties voor een bedrijfs- of thuisnetwerk en beveiligingsinstallaties.

Zo zijn er nog tal van andere installaties en werkzaamheden naast de bovengenoemde mogelijk. Mocht het zo zijn dat u toch nog twijfelt of wij u kunnen helpen met uw elektrotechnische project, stel ons dan gewoon uw vraag middels het formulier in de CONTACT pagina.

Wij zijn van mening dat tegenwoordig haast niets meer onmogelijk is in de techniek, er is dus voor elke situatie wel een oplossing op maat!

Eaton

Verdeelinrichting

Grote belastbaarheid, een betrouwbare energiebron.

×
van Geel kabelgoot
Holec Halyester verdeler
pvc buis elektrabuis elektrabuizen
vmvk ymvk vult